miercuri, 21 noiembrie 2012

Oricine e capabil de orice...:)
M-am gandit mult inainte de a ma aseza la birou si a incepe sa scriu, m-am gandit pentru ca odata ce scriu un lucru nu voi putea da timpul si sa schimb ceea ce am scris, vorbele si faptetele mele raman exact asa cum au fost puse pe hartie.


Ce rost are daca am invatat si nu pun in practica?
Ce rost are daca as putea face ceva folositor cu abilitatile dobandite de-a lungul timpului si nu fac?
Nu are nici o valoare, in schimb contribui la saracirea lumi.Viata e un experiment pe care il facem noi insine cu noi, cu cat facem mai multe lucruri cu atat avem sanse mai mari sa reusim.Nu e intotdeauna usor, dar trebuie sa fim perseverenti si mai ales sa avem incredere in noi.


Poate nu vom reusi din prima sau din a doua, nu asa e important, important e sa facem tot ce depinde de noi in rest doar sa fim hotarati si sa avem rabdare, doar asa intr-o zi vom fii capabili sa reusim cu adevarat.Multi se descurajeaza si renunta, aceasta nu e o solutie si pentru mine.
Eu vreau succes-ul, inseamna ca o sa continui si atunci cand toti ceilalti renunta, pentru ca pot sa reusesc.Si ghici ce?
Oamenii obisnuiti sunt capabili sa faca lucruri extraordinare.


Nu exista lucruri imposibil de facut, doar noi privim din unghiul gresit.Si acel lucru care ti se pare cel mai greu de facut are o rezolvare usoare, pe care inca nu o vezi...inca, daca nu vei renunta TU vei fii acel care va reusi sa o gaseasca.
Imi doresc sa merg pe unde nu exista inca un drum si sa las o urma, ca in spatele meu sa ramana ceva, nu doar sa batatoresc pasi altora.

Ce inseamna imposibil?
Imposibil? Nu stiu, e doar un cuvant ce se afla in dictionarul celor ce nu au curaj sa isi depaseasca conditia.

Am observat ca toata lumea isi doreste sa fie acolo sus, sa traiasca in varful piramidei, dar nu iau in socoteala ca pentru a ajunge acolo trebuie sa muncesti., sa te stradui sa urci si pantele abrute nu doar sa mergi pe loc drept si fara obstacole.Asa incep sa vada partea grea si rea, in loc sa vada partea buna si sa continue cu si mai multa perseverenta si ambitie, cu cat se impotmolesc mai mult cu privirea la obstacole cu atat le este mai greu sa le depaseasca...si ajung din nou in punctul din care au pornit.

Indraznesc sa scriu si sa arat lumi, indiferent daca vreodata voi izbuti pe aceasta cale sau nu.Pentru ca nu tin seama de cei care o sa priveasca la mine gata sa ma judece ci de cei care cunosc purul adevar din spatele vorbelor mele.


Nu am nimic de pierdut daca nu voi reusi fata de ceea ce voi pierde daca as alege sa stau comod fara a face ceva.

Nu e important cat de mica sunt acuma, important e cat de mare vreau sa fiu.:)