sâmbătă, 4 mai 2013

Pantofii de pe pantofiori.net si picioarele tale: o adevarata poveste de dragosteTraim zilele in care pantofii au ajuns sa aiva tocuri ametitoare, acestia fiind uneori adevarate obiecte de colectie, fie ca ne dam seama sau nu.Cu fiecare pereche noua de pantofi achizitionata retraim o stare de bine.

Iubim starea de bine ce o traim cand ne achizitionam o noua pereche de incaltaminte, iubim momentul cand o pereche de pantofi ne fac sa vedem lumea la picioarele noastre.
Femeile iubesc incaltamintea, nu mai e un secret: pantofi cu toc inalt, botine, cizme, tenisi, balerini etc.O pereche de pantofi rosii de pe pantofiori.net, chiar iti pot aduce lumea la picioarele tale, pot sa te faca sa te simti sigura pe tine, frumoasa, sexy, puternica si mai ales feminina.
Mai stai pe ganduri?Eu nu, tocmai am adaugat in cos acesti minunati pantofi.Sti de ce?Pentru ca Cenusareasa imi ofera exemplu ei inca din copilarie, o pereche de pantofii iti poate schimba viata.
O femeie are nevoie doar de pantofii potriviti ca sa poata cuceri lumea, pantofiori.ro sta la dispozitia tuturor femeilor cu pantofii ce asteapta sa fie incaltati pentru a cuceri lumea.


Pantofii/sandale ce trebuie sa le incalti in aceasta vara De cate ori ma gandesc la pantofii imi apare in minte, sute de pantofii asezati frumos pe rafturi, tocuri, culori, stituri diferite. 


Fiecare pereche avand ceva special ce ii deosebeste de celalte perechi.
Ma gandesc la istoria ce se ascunde in spatele fiecarui model de pantof si la cata munca si fericire se ascunde intr-o cutie de pantofi.In final, vreau sa va invit sa va incantati auzul cu Taxi-Dragostea ca o pereche  de pantofi, in timp ce admirati pantofi cu toc inalt, pantofi cu tinte, botine cu tinte, tenisi cu tinte, sandale cu toc sau alta categorie de pe pantofiori.net

Pentru ca pantofii sunt mereu in picioarele noastre in momentele importante, oferindu-le picioarelor
dumneavoasta momente de fericire cu pantofiori.net

" Tocurile sunt detaliul ce confera imaginea luxului, a provocarii."

citat din Keren Rosner


Articol scris pentru BlogAward.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune ceva, ce e in mintea...:)