miercuri, 28 decembrie 2016

Cu gandul la...zilele racoroase de vara

 Pana in urma cu cativa ani aveam acea convingere ca viata incepe din nou odata cu venirea verii, doar ce am realizat ca oamenii nu-si dau seama daca e vara sau iarna cand sunt fericiti.
Nu mai conteaza daca e cald sau frig, soare sau ploaie tot ce conteaza e soarele ce e in suflet. In asteptarea zilelor calduroase de vara si din dorinta de a planifica o excapada intr-un loc calduros am ajuns sa ma pierd minute in sir pe http://www.aerneconditionat.ro/ .

Am aflat ca activeaza pe piata de mai bine de 10 ani, asigurand clientilor confort si o clima optica pana si in cele mai calduroase zile.Pentru calitatea inalta si profesionalismul ii recomanda chiar clientilor lor, cunoscuti la nivel international si national: lanturile de magazine Zara, Stradivarius, Massimo Dutti cat si Sun Plaza, InCity Residences Anchor Grup.

Pentru ca  stiu cat de important e timpul pentru tine au un program de functionare la indemana tuturor, inclusiv in zilele de sambata si duminica, sa nu uit ca  livreaza pe intreg teritoriul tari.
Ramane doar sa ma decid intre aer conditionat 9000 BTU sau aer conditionat 12000 BTU, e momentul sa uit de incomoditatea unei temperaturi prea ridicate.

Tu ce model ai alege?







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune ceva, ce e in mintea...:)