miercuri, 3 octombrie 2012

Avensis, marca celor remarcabili


Industria producatoare de autovehicule a evoluat intr-un mod spectaculos.De la masina cu aburi pana la masinile cele mai performante a fost un drum lung.
Toyota e marca de masini ce incanta prezentul cu cele mai atragatoare, pretioase si remarcabile masini.


De-a lungul timpului, au fost masini care m-am facut sa arunc si o a doua privire la ele (deoarece masinile nu sunt o mare pasiune a mea, multe trec neobservate) dar aceasta masina a reusit sa imi atraga privirea de milioane de ori, si inca o va mai face.

Despre ce masina e vorba?
Despre Toyota Avensis, nici nu se punea problema sa fie vorba de alta.Aceasta masna m-a facut sa-mi doresc sa fie a mea.Imi place botul masini, atent constuit parca imi spune “da-te ca te musc”, e putin obraznic.:))

Iar design-ul elegant si practic o face intotdeauna sa atraga priviri, echipata cu tehnologie avansata si de ceea mai buna calitate iti ofera cel mai bun mediu ambiant, nu te-ai mai da jos din ea.

Siguranta, calitatea si confortul o face masina perfecta pentru tine sau pentru familia ta, pentru mamici, pentru tatici , pentru toate categorile de varsta, dar mai ales o face masina perfecta pentru mine. 

Toyota Avensis este masina care prin propria ei creatie tinde spre excelenta, spre performanta e parca special creata pentru oamenii ambitiosi, puternici, plini de viata, intr-un cuvant as putea sa spune ca are TOT ce are nevoie o masina.

In primul e masina potrivita pentru mine..:))

Dar cui altcuiva i s-ar potrivi superba Toyota Avensis decat unui pasionat de masini?
Cel mai bine i-ar sta la volanul unui astfel de masini lui Iulian.Tipul acela simpatit care e daruit trup si suflet, intregul lui timp acestor superbe bijuteri pe patru rotii.Datorita cunostinelor ce le are in acest domeniul, consider ca ar fii cel mai potrivit sa se “ingrijeasca” de aceasta masina. Un om remarcabil : e cinstit, etic, are curaj, respecta, iubeste, are vise, invata din proprile greseli, este deschis, este valoros, deosebit si lista poate continua.





De aceea, oamenilor remarcabili le sta bine la volanul unei masini remarcabile: Toyata Avensis..








                                                                       Articol scris pentru SuperBlog 2012

2 comentarii:

Spune ceva, ce e in mintea...:)