duminică, 28 octombrie 2012

Oamenii care inspira




In Romania chiar sunt oamenii de valoare.


Oamenii care au reusit prin proprile lor forte, dar care nu sunt cunoscuti pentru ca mass media alege sa promoveze prostia, ipocritia si alte "lucruri remarcabile" pe care nu o sa imi irosesc timpul enumerandu-le.

Nenea' prezentator nu vreau sa il mai vad pe Becali, care e la fel de prost ca si cainele meu, nici pe Bianca Dragusanu care e frumoasa dar e proasta, Vanghelie care nu stie conjuga nici verbul "a fii" ,Oana Zavoranu si altele, nu vreau sa vad pe nici una din vedetele romanesti care ne fac de rusine.

In schimb vreau sa ii vad pe cei ce au rezultate, pe cei ce reusesc ceva mai mult decat sa isi etaleze "noile toale", "jucarile pe 4 roti" sau "noile papusi vii".
Vreau sa ii vad pe cei ce s-au zbatut in viata si au reusit, pentru ca nu au renuntat nici atunci cand au crezut ca nu mai pot.

De ce nu vorbiti despre ei?Si alegeti sa implementati in mintea a milioane de tineri idee false, promovand non-valorile, o estetica a uratului, minciuna, violenta, alcool, stupefiante si lista poate continua.

Ex. Piesa „Like a virgin”, Madonna, cuprinde mesajul subliminal:eu mă cufund în păcat.
„Everything she does is magic” – Police, mesaj subliminal:răul se combate cu violenţă.
„Crazy little thing called love” – Queen, mesaj subliminal:la naiba cu Biblia, eu vreau magie.
„Tops” – Rolling Stones, mesaj subliminal:te iubesc, spune Satana.
„She bop” – Cindy Lauper, mesaj subliminal:eşti neputincios în faţa răului.


Minciuni, minciuni, minciuni!!!

Vreau sa aud despre oamenii ca Cristian Micle.



Cine e Cristian Micle?

Este tanarul care la 20 de ani ales sa renunte la cele doua facultati pe care le frecventa si a inceput sa scrie despre proiecte arhitecturale pe un blog anonim.
Site-ul lui actual nu are decat vreo 120.000 de vizitatori unici pe zi.
In urma cu 6 ani nu avea nici un ban, acuma la doar 26 de ani a ajuns milionar in dolari.Nu pentru ca a avut-o pe matusa Tamara care sa il lase averea ci pentru ca a muncit.

De ce nu e cunoscut?
Pentru ca banii si setea de faima nu l-au facut sa uite de unde a plecat, pentru ca stie ce e si de ce este capabil si nu are nevoie ca "fani" sa ii confirme acest lucru.

Imi doresc sa aud de mai multe persoane ca el.
Respect Cristian Micle!Romania are nevoie de mai multi tineri ca tine.

7 comentarii:

  1. Ce spui tu, ai dreptate, insa la "teveu" se promoveaza prostia, intrucat prostii sunt mai multi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multi, dar haide sa nu apreciem cantitalea cejlor prosti, ci calitatea celor ce depasesc acest nivel.:) Multumesc de feedback, o saptamna minunata sa ai!

      Ștergere
  2. Din păcate suntem tare receptivi la rău, la ceea ce ne amenință. A vorbi despre oameni valoroși este dificil - îți trebuie curaj! Este dificil pentru că suntem educați să ne comparăm unii pe alții și să trăim în competiție... Ori asta ucide umanitatea din noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ema, ce iti doresti tu este foarte putin probabil sa ajungi sa cunosti. Spun asta datorita felului gresit in care pui problemele pe acest blog. De exemplu cautam logo-ul de la firma de ceasuri Police pe google si am fost redirectionat, sa cunosc armonia in echilibru cu materia a acestuia si cum acest ceas a ajuns la mine drept cadou. Cu alte cuvinte ce simbolizeaza logo-ul firmei, din ce este alcatuit ceasul, de ce este negru si nu albastru intrebari banale pe care nu ni le mai punem cand iesim la cumparaturi si "avem bani azi"

    Pentru mine poate inseamna ceva asta acum ca scriu si ca stii. Pentru restul de persoane sunt doar un baiat care se lauda ca a primit un ceas.

    De aici tu tragi concluzia pe care o consideri buna. Dar cu toate acestea iti spun ca ai inteles gresit mesajele din

    „Like a virgin”, Madonna, cuprinde mesajul subliminal:eu mă cufund în păcat.
    „Everything she does is magic” – Police, mesaj subliminal:răul se combate cu violenţă.
    „Crazy little thing called love” – Queen, mesaj subliminal:la naiba cu Biblia, eu vreau magie.
    „Tops” – Rolling Stones, mesaj subliminal:te iubesc, spune Satana.
    „She bop” – Cindy Lauper, mesaj subliminal:eşti neputincios în faţa răului.

    Numai bine
    Eduard

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de feedback Eduard:) Vezi tu, oamenii sunt diferiti au persective diferite, si nevoie diferite pentru a reusi.:) Ex. 100 de oamenii pot privi spre apus si sa aiva 100 de pareri diferite, la fel e si cu mesajul transmis de piese, daca nu ai aceeasi parere ca mine despre mesajul transmis, nu inseamna ca e gresit.
      Succes si numai zambete! :)

      Ștergere

Spune ceva, ce e in mintea...:)