vineri, 18 ianuarie 2013

eDepot.ro -Start la cumparaturi


Navigand pe eDepot.ro, am gasit parfumul dupa care tanjesc de foarte mult timp sa il am in posesie.
Despre ce parfum este vorba?
Bineinteles ca nu poate fi vorba despre alt parfum decat despre Eau de parfum Gucci Premiere, pe care puteti sa il vedeati  aici .






Parfumurile  Gucci, au fost mereu parfumurile ce mi-au rasfatat simturile.Insa acest parfum are ceva mai special decat restul parfumurilor.
Notele de bergamota, floare de portocal cat si moscul si florule albe contribuie la realizarea unicului miros ce il are acest parfum.









Insa acest parfum, nu a fost singurul produs care mi-a atras privirea.

 Pentru toti ce isi doresc un corp frumos si sanatos le recomand Banda de Alergare cu Pliere Verticala DHS 1610CA.
Aceasta banda este foarte usor de depozitat deoarece se pliaza pe cilindru iar rotile fac ca transportarea sa fie foarte usoara, sistemul de blocare oferindu-va siguranta unei inchideri sigure.Astfel veti reusi sa economisi mai mult spatiul decat cu o banda de alergare obisnuita. 
Cu toate ca este o banda de alergare pliabila, suprafata de alergare este de 130*43 cm, avand 12 programe diferite special create pentru tine, cu o viteza 1-16,0 km/h.



Deasemenea ecranul LCD (afisare pe fundal albastru) si computerul cu functi multiple: puls, inclinare, viteza, distanta si calorii, fac ca timpul petrecut pe banda de alergat sa se scurga cu viteza lumini.Alergatul devenind o adevarata placere.


De ce sa alegi Banda de Alergare cu Pliere Verticala?
E foarte simplu. Sunt numeroase modalitati la care poti sa apelezi pentru a arata si a te simti in forma, insa nu vei gasi nici o alta modalitate mai buna si pliabila dupa programul tau aceasta minunata banda.

Inca nu te-ai convins ca ai nevoie sa intri in posesia unui benzi de alergat?
Afla ca alergatul regulat ajuta la stabilirea unui echilibru intre fizic si psihic, este o metoda de recuperare dupa stres, te tine intr-o stare productiva si pozitiva dar mai ales schimba modul de viata nesanatos intr-unul sanatos.


Informati suplimentare cat si modul in care puteti sa ajungeti in posesia unei astfel de benzi de alergat gasiti aici.


Am aflat despre aceasta campanie BlogAwards din acest articol de pe blogul Newparts-Pieseauto



6 comentarii:

  1. Fain articolul felicitari!!!
    Merci ca m-ai mentionat in articol

    RăspundețiȘtergere
  2. E chiar necesar sa ai un asemenea aparat :) frumos blog....Poate doresti un parteneriat :) schimb de link-uri, pareri etc...te astept cu un raspuns pe blogul meu :) zi faina sa ai...

    RăspundețiȘtergere
  3. Este necesar sa ai si un astfel de aparat, dar trebuie si o mancare sanatoasa, altfel il ai degeaba .

    RăspundețiȘtergere

Spune ceva, ce e in mintea...:)