luni, 20 august 2012

Visez, deci exist :) tu existi?




Oare poti sa inveti multe lucruri de la o persoana care a trait toata viata dupa regulile altora, regulile unei persoane care nu a iesit niciodata din tipar si nu a facut nimic extraordinar'? Sau mai mult inveti de la o persoana care si-a luat viata in proprile maini de tanara si a pornit in cautarea unui adevar, a crescut cu vise pe care si le-a hranit cu sperante pana cand a ajuns in punctul in care a spus: DE AZI, VISELE MELE DEVIN REALITATE!
  
Oamenii care nu viseaza sa devina ceva sau sa realizeze ceva in viata, nu exista. :)
Asculta  : Nu ai nevoie de a demonstra nimanui cat de destept esti. O stii tu si este de ajuns. Daca ceilalti te vad altfel decat te vezi tu, e doar problema lor, nu trebuie sa fie si a ta. Te rog,  sa nu asculti tot ce spun ei depre tine, indiferent de ceea ce ar spune ei habar nu au cine esti. Nu ei au alaturi de tine cand inima-ti plangea sau cand iti dadeau lacrimi de fericire .Fiecare dintre ei parea atat de preocupat de propria lui viata si de cum il vad cei din jur, incat mai ca nu mai avea timp sa te observe si pe tine.
Nimeni nu a fost acolo, cand munceai din greu la personalitatea ta.Cand tu erai pe drumul descoperirii si acceptarii de sine.Nimeni nu te-a incurajat sa faci asta vreodata, ci tu singur ai ales aceasta cale.Acum esti mai puternic.Esti special si noroc ca ai reusit sa faci asta de unul singur.E normal ca pe masura ce avansezi in calatoria vietii, sa intalnesti tot mai multe obstacole.Dar de azi inainte nu vei fi singur, de fiecare data cand apare ceva in calea ta voi fi aici sa te ascult si sa te incurajez.Ma voi bucura alaturi de tine si voi plange alaturi de tine.Pentru ca viitorul tau e important pentru mine!!!:)



Dar eu continui sa visez sa visez sa visez
Continui sa urmez cai ascunse de sens
Continui sa visez sa visez sa visez
O singura cale sa evadez!! 



http://www.trilulilu.ro/video-muzica/cannon-feat-bianca-i-can-dream-lyrics







Un comentariu:

Spune ceva, ce e in mintea...:)