joi, 30 august 2012

De ce esuam?



Timpul in care traim are multe lipsuri, desi nu toate sunt observate una din lipsuri care provoaca mari probleme este : lipsa curajului.Nu indrazneala prosteasca, ci adevaratul curaj, care in fata oricarui dificultati sopteste: 

"Stiu ca exista o solutie,iar eu o s-o gasesc."



Pana si cele mai stralucitoare calatori incep...cu un singur pas!
As vrea ca fiecare sa fie constient ca exista pentru a fii supus criticilor, face ceva si isi dubleaza sansele de a fii criticat, ia atitudine si se expune sa fie inundat de critici.
Nu-ti fie frica de esec, de critici sau de orice altceva ce crezi ca te-ar putea opri.





Poate nu vei reusi din prima, dar doar incercand, riscand sa fii supus criticilor poti ajunge calatorul unei stalucitoare calatori.

       





  De ce esuam?

Esuam in lipsa curajului, esuam din comoditate, esuam pentru placerea de a lenevi in zona de conform, esuam pentru ca ne impunem niste limite, esuam...pentru ca avem nevoie sa invatam.


Pana la urma toata lumea pierde si cine nu risca nu castiga.Daca nu ai parte de un vant prielnic, te lupti, te zbati pana ce vantul bate in directia aleasa de tine.Traieste in asa fel incat fiecare actiune sa te aduca mai aproape de acel " ceva" dupa care tanjesti si nu renunta. :)





Sti cum a ajuns melcul pe corabia lui Noe?
Incet...incet...cu rabadere si perseverenta.








Una dintre cele mai greseli pe care o poti face este sa iti fie frica sa gresesti sau sa esuezi.Greseste fara teama, dar nu face aceasi greseala de mai multe ori, fa alte greseli, invata din ele si construiesti calea.

Persevereaza, continua in ciuda esecutilor si dezamagirilor de acuma.Fii cu curaj ridica-te si mergi inainte, ai curaj sa actionezi din nou si vei ajunge la SUCCES, aceasta e doar o chestiune de timp.



Deoarece fiecare am facut greselile noastre, din care am invatat mai mult sau mai putin, vreau sa iti pun o intrebare la care sa meditezi:


Ultima data cand ai esuat, te-ai oprit pentru ca ai gresit sau ai gresit pentru ca te-ai oprit???


Astept raspunsurile voastre. :)

9 comentarii:

  1. Ambele. Renunț descumpănită de eșec, iar mai târziu realizez că am (mai) făcut o greșeală!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am esuat pentru ca m-am oprit, dar nu am zabovit mult acolo jos.Cred ca esecul ne afecteaza daca il luam personal si nu ca o lectie din care sa invatam ceva.Daca il percepem ca o lectie si ne vedem de drum si o luam de la capat, am invatat ceva daca nu o sa fim mereu sortiti a face aceleasi greseli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de feedback, mult succes iti doresc si sa aud doar de realizari!:)

      Ștergere
  3. Cred ca marea problema se poate pune atunci cand gresim pentru ca ne oprim , nu lasa-m libera incercarea de a ne putea indrepta greselile , de a ne gandi la ce alte solutii putem gasi pentru a trece peste "groapa" . Nu este usor sa fi optimist , dar este un dezastru sa ramai fara speranta , fara incredere in tine .

    RăspundețiȘtergere
  4. Esuam pentru simplul fapt ca "ne multumim si cu atat"

    PS: ti-am finalizat logo-ul!

    RăspundețiȘtergere

Spune ceva, ce e in mintea...:)