luni, 10 septembrie 2012

Barbat sau barbat adevarat?


Si pentru ca a fost o persoana extaordinara, care si-a exprimat dorinta de scrie si despre barbati, voi dezbate si acest subiect.

Barbatii...sunt ca si un roman pe care ti greu sa incepi sa il citesti, iar cand incepi nu te mai saturi sa citesti. Cum romanele au si sfarsit, la un moment dat o sa citesti destul din “roman”, invatand ce ai avut de invatat, ajungi sa fii in punctul in care ai nevoie de un “roman” nou, un “roman” mai bun, din care sa citesti mai mult si mai multe decat ai facut-o pana acum.

Te-ai gandit vreodata cum ar arata lumea fara barbati?Ar fii o lume...banala, femei grase mananc mancare fast food, ingrasandu-se si mai tare, imbracate urat, neatragator, ne machiate...intr-un cuvant, o lume in care femeile se ridica din pat si ies direct pe strada fara a mai trece prin fata oglinzi...si totusi ar fii femei grase si fericite :))


As zice ca din punct de vedere a barbatilor e mai bine sa ai frumusete decat intelepciune, pentru ca barbatii vad mai bine decat gandesc, tocmai de aceea putem vedea o multime de barbati inteligenti la brat cu splendite doamne proaste, dar mai rar o sa vezi o femeie desteapata insotita de un barbat prost. 

Barbatilor nu le place sa piarda, toata lumea stie asta, le place sa fie ei in fruntea tuturor : cu cea mai frumoasa iubita la brat, cea mai scumpa masina, cea mai frumoasa cravata,cu niste muschi umflati,cat mai umflati sa fie ( cel mai adesea de la medicamente) etc.Uita insa un lucru, nu pentru toate femeile lucruriel astea sunt importante, e in zadar sa fi un pachet de muschi si ai cea mai tare masina daca nu ai nimic in cap .:) Imi pare sincer rau de cei ce sunt asa...


Barbatilor le place sa fie apreciati, sa li se recunoasca meritele, sa li se umfle origoliu in ei, ori de cate ori deschizi gura in preajma prietenilor lui.Adora sa fie laudati, sa ajute, sa se simta folositori adora sa se simta puternici, si chiar sunt...uni, nu ma indoiesc de asta.:))

Mi se pare numai mie sau majoritatea bărbaţilor nu sunt bărbaţi? Pe zi ce trece se pierde cate putin din barbatia lor.Se vopsesc, se epileaza, isi fac manichiura pedichiura, uni chiar stau mai mult decat iubitele lor in oglinda etc etc
Ei cred ca a fi barbat inseamna sa ai cat mai multe “gagici” in jurul tau, sa tratezi cu superiorotatea, sa ai o masina scumpa si vei fii ridicat in ochii unei femei...adevarate.
Incearca sa te agate cu fraze ieftine:


“Nu este ilegal sa fii atat de frumoasa? “


sau

“Cred ca este ceva in neregula cu ochii mei. Nu-i pot lua de pe tine”.Sau altele la fel de “interesante”. Vorbe venite de pe limba numai, nu din inima.Daca acesta e modul vostru de abordare nu va asteptati ca o femeie adevarata sa cada intr-o plasa de pescuit ieftina.

Hello guys, I want a real man'!

Un bărbat adevărat este, unul care în primul rând inspiră respect. Viaţa lui are un scop de care e conştient, totul ce face pentru el avand un sens.
Apoi, mai cred că trebuie să fie curajos. Asta nu înseamnă că nu ştie ce-i frica – dimpotrivă. Curaj este atunci cand tu esti singurul care sti cat de frica iti este, totul are un scop nobil si nu isi permite sa arata frica.Un barbat adevarat gaseste solutii, nu e cel care creeaza probleme, oamenii se simt protejati si inspirati sa fie in jurul lui si sa-l ajute cu orice ar fii nevoie.


Barbatii adevarati nu sunt in acelasi loc unde se gasesc barbatii mediocri, carora le clocotesc hormonii de la atatea imagini murdare, la fiecare prezenta feminina din incapere.Barbatii adevarati au curaj sa fie diferiti, fara frica de a fii criticati, intimidati de cei lipsiti de curaj car nu vor sa lupt spre ceva mai mult.


O relatie de o saptamana nici nu se poate numi relatie.Relatie? E bataie de joc, timp irostit aiurea cu inca o persoana pentru care nu insemni nimic mai mult decat “tipul/tipa cu care am petrecut o saptamana”

Despre barbati adevarati va vorbeste si Adi, pe blogul lui. Cititi,va rog.:)
C-am atat..despre barbati, fiecare se deosebeste in parte, fiecare e extraordinar in felul lui, fiecare e el, unic in felul lui de a fii.Si totusi, desi nu sunt naiva, cred ca mai exista barbati-cavaleri si femei-prinţese.Nu uita, ca e o zi extraordinare perfecta sa daruiesti milioane de zambete.:)


Pentru tine, ce inseaman un barbat adevarat?