marți, 18 septembrie 2012

Inspiratie, unde mi-ai fugit?Ultimele incercari de-a ma juca cu un pix si o foaie, au fost mici esecuri...de fiecare data cand pixul se apropia de foaia alba ce astepta sa fiu atinsa de cuvinte, ce sa formeze propoziti, care sa se lege in fraze ca toate impreuna sa formeze...ceva frumos.:D 


Pur si simplu aveam un moment in care nu puteam da drumul cuvintelor, sa zboare asa departe incat sa ajunga la voi. Cel mai sigur stresul si incapabilitatea de a face ordine in mintea mea m-au tintiut undeva jos, rupand orice legatura intre mine si inspiratia.

Adesea ni se spune: "Lasa timpul sa rezolve problemele.", dar nu vreau asta, mi le pot rezolva si singura.Pot si nu o sa las nimic in voia sorti...E vorba de viata mea, de trairile mele, de bucurile mele, si de momentele mai putin bune, nu o sa imi traiesc viata assa cum vor alti pentru ca e prea scurta si frumoasa sa o traiesc cum zic alti nu cum vreau eu.

Asta pentru ca am invatat ca pana la urma, o experienta urata iti deschide ochii mult mai mult decat orice sfat.

Azi ma gandesc ca sunt persoane care au mii de motive pentru a se plange, si totusi zambesc. Eu ...tu...de ce nu am zambi si noi?
O imbratisare virtuala, dar sincera pentru toti.